Održan sastanak Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

Održan sastanak Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

U sklopu priprema za Lokalne izbore 2020. godine 17. septembra održan je sastanak Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla.

Glavna tema sastanka bila je pripreme za Lokalne izbore 2020. godine na koje Nezavisna bosanskohercegovačka lista izlazi sa veoma jakom listom kandidata za Gradsko vijeće Grada Tuzla.

Prisutnima se obratio gospodin Maid Hadžimujić, predsjednik izbornog štaba Nezavisne bosanskohercegovačke liste i upoznao članove Gradskog odbora i kandidate Nezavisne bosanskohercegovačke liste sa do sada provedenim aktivnostima izbornog štaba s ciljem postizanja što boljeg izbornog rezultata koji bi Nezavisnoj bosanskohercegovačkoj listi omogućio aktivno učešće u Gradskom vijeću Tuzla i maksimalan učinak na poboljšanje uslova života i standard građana Tuzle.

Na kraju sastanka prisutnim članovima GO NBL Tuzla i kandidatima obratio se i predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i nosilac liste za gradsko vijeće Tuzla gospodin Edim Kadić koji je pohvalio dosadašnje aktivnosti izbornog štaba a kandidatima zaželio mnogo strpljenja u periodu koji nam slijedi i mnogo sreće na predstojećim izborima ističući da ne sumnja u dobar izborni rezultat i podršku građana Tuzle.

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla